Esenyurt Osmangazi İlkokulu

Vizyon: Çağdaş eğitimin gereklerine uygun düşünebilen, Doğru düşünme ve yorumlama yetisine sahip, İçinde bulunduğu şartları doğru analiz edip, Her şartta ve her ortamda ilerlemeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirebilmektir

Misyon: Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenen, bilgi teknik ve becerilere donanımlı olarak hazırlamak için varız.  Öğrencilerin kendine güvenen, geleceğe dair amaçları olan aktif ve sosyal bireyler olmalarını sağlamak için varız.  Okulumuz öğrencilerini ezbercilikten uzak, yorumlayıcı, sorgulayıcı ve olayları neden-sonuç ilişkileri içerisinde değerlendirebilen bireyler yetiştirebilmek için varız.  Öğrenci eğitiminde kolaydan zora, bilinenden bilinmeyene ilkesine bağlı kalmak şartıyla eğitim-öğretim metot ve tekniklerini en doğru biçimde uygulayarak tam öğrenmeyi sağlamak için varız.  Öğrencileri her şeyi bilen değil, günlük ihtiyaçlarını karşılamada kullanacağı bilgi ve becerileri kazanmış bireyler olarak yetişmesini sağlamak için varız.

Başarılar: "SOSYAL FAALİYETLER/Başarılar" sekmesi altında belirtilmiştir.

Saatler: 07:50 - 12:40 13:10 - 18.00
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için öğrenci servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "SOSYAL FAALİYETLER/Projeler" sekmesi altında belirtilmiştir.
Diğer Hususlar: SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ: Instagram : osmangazi_ilkokulu Facebook : facebook.com/esenyurtosmangazi Twitter : osmangazilkokul Youtube : youtube.com/esenyurtosmangazi

WEB - https://esenyurtosmangazi.meb.k12.tr

Adres - NAMIK KEMAL MAH. 10. SK. NO: 57/1 ESENYURT / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Esenyurt-İstanbul

Adres - NAMIK KEMAL MAH. 10. SK. NO: 57/1 ESENYURT / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuz Esenyurt Fatih Sanayii Sitesi yakınında olup, Esenyurt-Avcılar güzergahında bulunan pek çok toplu taşıma aracı ile Esenyurt Depo Durağında inilerek, 2-3 dk. yürüme mesafesinde bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle olan uzaklık 35 km, ilçeye olan uzaklık 4 km´dir.